ve vodě

ve vodě

Anotace: tež stará věcička tentokrát však ze sbírky "halucinace" ...

Připadám si jako ve vodě
Připadám si závislý na náhodě
Nezastavují mi žádné lodě
S prosbou o pomoc se na ně obracím
Ale bez výsledku se dál ve vlnách potácím
Nikoho moje situace nezajímá
Prý je to jen má vina
Prý si za všechno můžu jen já sám
Prý jaké si to udělám
Takové to potom mám
S tím se ale nedá souhlasit
Jak můžu všemu zabránit?
Jak mám lodě přesvědčit?
Že mně mají hodit kruh a zachránit?
Jak mám docílit
Jestli budu dál žít
Jak lodě přesvědčit
Aby mě nenechali utopit?
Tohle a spousta jiných věcí přece nezáleží na mě
A myslím to opravdu moc vážně
Každý den se přeci stává
Že vám někdo kapky dává
Můžu já snad nějak ovlivnit
Jestli budu na věky žít?
Kdyby záleželo na nás jak si budem žit
Nemohl by tady nikdo nešťastný být
Není pravda, že jak si usteleš, tak si taky lehneš
To je sprostá lež!!!
Nemůžeš přece nijak ovlivnit
Kdo tě bude chtít dneska potopit
Autor Jan Střelec, 15.10.2004
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí