pohled z okna

pohled z okna

Anotace: nevím co dodat k věci co o sobě vypovídá sama...

Jak nadějný a snový je pohled z okna do dáli.
V tom pohledu se odráží nový zítřek, sklamání?
Kdo ví co v tom pohledu vidím já.
Zda i já jsem někoho již zklamala..?

A co v něm, co vidí ostatní?
Každý jen sní, sny nádherná jsou věc.
Tam netíží tě problém, zlo či kostlivec.
Tam vánek vane a život nádherná a netěžká je věc.
Autor Fox, 01.02.2009
Přečteno 284x
Tipy 4
Poslední tipující: Inies, kikis, fab four
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc krásné vyjádření. I tak to vidím já. Často hledám slova pro to, co vidím..

10.02.2009 17:51:00 | Inies

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí