Emzáci

Emzáci

Anotace: oni mě sledují. a já je slyším. občas se před nimi snažím utéct. ale oni mě sledují.

Přiletěli "odjinud", aby zjistili, co jsme.
To ještě netuší, že si vybrali
toho nepravého. Já totiž nejsem člověk.
Sledují mě jejich "tajní", které poslali
na mě před pár lety, jednoho dne.

A loni mi ukradli kuličku z myši.
Po pár měsících jsem ji našla
v hromadě špinavého prádla.
Ta monstra už dost daleko zašla.
Sice to netuší, ale já je slyším.

Jednou mě určitě zabijí.
Pokud to já neudělám první
a nepošlu je po kouscích jejich šéfům.
Však stále mi něco říká "zdrhni",
protože mě stejně zabijí.

Oni mě sledují!
Ale netuší, že je slyším.
Já totiž nejsem ta pravá.
Já je stále slyším.
Já! Já je zabiji!

A po kouscích je pošlu jejich bossům.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 01.02.2009
Přečteno 269x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, okapovaroura, enigman, v.hercik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to jsou illumináti...pocti si o nich v mém prispevku

01.02.2009 17:55:00 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí