Strach

Strach

Anotace: Prosím o komentáře!

Pod nebem z perleti,
pod modrou oblohou
Životy do smetí,
Věčně být nemohou.

Zbydou jen vzpomínky,
tvář příslušně sklíčená
A ze všech bez vyjímky,
zbude jen myšlenka nechtěná.

A ticho noci bezesné
jen s bolestí tupou
Trápí ji tak beztrestně,
tu dívku matně smutnou.

Všichni kolem ztrácí se,
strach, kdo bude další,
Tu nejistotu nesnese
srdce, co rychle buší.

Samota je hrozná věc
a časem jenom přibívá.
Co bylo, nebude už přec
a vše skutečnost překrývá.

Z těžka dýchá, tichý strach
Den a den, čas nepomáhá…
Dívka bloudíc v temnotách,
užívat si dnešku snaha.

A když ví dost o bolesti,
A když ví, co může přijít,
Poraďte jí od úzkostí,
Řekněte, jak se tím s smířit.
Autor L.A., 01.02.2009
Přečteno 386x
Tipy 8
Poslední tipující: malá a šikovná, strašidýlko-střapatý, nejsembásník, Danah, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trošku tam verš hapruje
a básenka dlouhá je...
nevzdávej to a piš dál!
příště možná budeš král :o)

01.02.2009 18:33:00 | nejsembásník

Je pěkná, je vidět, že más co říci, ale já bych ji udělala kratší, aby ten závěr víc gradoval (omlouvám se, ale žádala jsi komentář). A určitě hodně piš, půjde to čím dál líp

01.02.2009 17:53:00 | Markéta Hl.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí