Shrbený chodec a kamarád Ischias

Shrbený chodec a kamarád Ischias

Anotace: klidně komentujte atd., ale jen předem říkám, že je to volný tok mých posledních pocitů a dní

Brodím se ulicí, kde lidí není, kde není času
brodím se, srdce krvácí, v dlaních k vám ho nesu
brodím se Paříží, au secours, Verlaine!
zbav mě, s'il te plait, toho kamene...té noci!

Já letět chci, já usmál bych se rád, ale bolí to tak!
Do úst ponořit se chci, strach z nazvání erotomaniak
A co mi teda zbývá, ptám se Tě, Verlaine
Jak odejít z té noci, od toho kamene?!

Jsem jenom noční stín, žádné oči, žádný hlas
shrbený chodec a kamarád ischias
člověk bez tváře, co ztratil již příliš slz
kvůli jedné noci bez konce
Autor Muta cum liquida, 01.02.2009
Přečteno 261x
Tipy 4
Poslední tipující: Cristinne, kikis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty mne asi nikdy nepřestaneš udivovat, že... :) ST

02.02.2009 16:54:00 | Cristinne

Možná by se tam nemuselo v té první sloce tolikrát opakovat:brodím. Ale je to jen čistě můj názor. Jinak se mi to líbí. Au revoir :o)

01.02.2009 20:13:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí