non-smysl

non-smysl

Anotace: pokud to někomu dává smysl prosím objasněte mi to

krve skvrna
a o chvíli později
má tětiva napíná
zoufanou naději

složitých tvarů
bohatých šlépějí
smysl to nedává
tak proč ptáci dál pějí?

tvé vlasy duhové
střepy mé ledové
ze srdce krájejí

křídla jen bolavá
těžce se vzdouvají
jak mračna krvavá
v duši mé hloubají

smysl, ach smysl
kam ten se zatoulal
což v hlavě mé není?
což dočista zkysl?

hlouposti nad ránem
těžké kovy zvonící
ledovou dlažbou
kroky mnoha znějící

duše volající
ty řevy drásající
srdceryvné pohledy
a lidská těla
co padala do vody

dusot koní
hřmot nebes
jaký blázen
dnes ven by vylez
Autor Narrion, 01.02.2009
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšeš něco co ti nedává smysl? Nerozumíš sám sobě? Nebo je to jen slepenec slov? I když té poslední variabtě bych zrovna u tebe moc nevěřila :-)

01.02.2009 21:40:00 | Melfëa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí