Nadržený svatý

Nadržený svatý

Anotace: Gdyš Dženyfer Lopés a Lopés Dženyfer hledali pés a von je gdyšnul

Nadržený svatý se zápalnejma lahvema
vzteklý a zlitý
převracej popelnice
Nadržený svatý s nabitejma zbraněma
zvracej na pláži
přežraný hamburgrama
Zkopali zmrda
ukradli bankomat
zmlátili policajta
A šli do kina
Autor Mrášnivor, 02.02.2009
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí