Tištěno

Tištěno

Anotace: uživatelská přínožka

Kadibudko nezoufej,jeho pivo má čas
Vejce a vajíčka a vaječné vejce
Ohol si gumáky,ty jedna přižblundlá stránko
Chrupky a chroupačky elektronicky pořešené
Ohol si rukavice,ty jedna chaloupko na budoucí muzice
Vaječné vejce a vajíčka a vejce
Tataru neměs se do nikoho vlaku
Pivo jeho ještě má čas
Zánět,podvazky,korzet a vocásky
Kadibudko udělej něco,jeho pivo má čas
Hrušínova Labuda,kurvička k pohledání nestojí za moč
Nestojí za postavení a ani za humny
Banánova kolegyně v banánovém převleku se stroji na opaření
Ekumenicky ekonomické vrátko s Podještědím vespolek
Vajíčko zvejcni se už
Jeho pivo má čas
Autor Mrášnivor, 02.02.2009
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí