NEMI

NEMI

Anotace: ala blazen eminem .. tehdy me to nejak chytlo a napsal jsem toto... --- jinak uz sem ze sbirek 3v1, halucinace a šťastná13 psát nic nebudu .. je tam hodně vulgarismu resp. sprostých slov a některé myšlenky jsou až úchylné.."D -- a že toho mám

Štěstí??
V tvý hlavě
Jedna rána
Hodně nadržený chuti
V hodně nadržený době
V jedný chvíli se všechno změní
Prohráváš a sám to moc dobře víš.
Hej chlape, prohráváš sám to moc dobře víš.
Tohohle pocitu už se tak snadno nezbavíš.
Poslední život kurwesky nízký skore.
A ty jsi na dně jsi úplně dole.
S nataženou rukou a prázdným břichem.
Sedíš pod mostem obklopen tichem.
Všechno se stalo tak hned.
Okamžitě vidíš jaký je svět.
Člověk ani netuší jak rychle čas letí.
V jediný chvíli patříš mezi nejhnusnější smetí
Kámoši a holka tě nechtěj už znát.
Jsi pro ně jen odpad, nepříjemnej smrad
Teď už nemusíš se bát, že bys musel lhát
Tvou pravdou je teď neskutečně velkej hlad
Dobro a zlo už ti nic neříká
Každý před tebou dveře zamyká
Konečně jsi pochopil, žes totálně vedle šláp.
Každej ví, že ty jsi ten špatnej chlap.
Na světě už nemá Tě nikdo rád.
Cítíš jen nepříjemnej chlad
Plíživě se dostavujou bolesti hlavy a zad.
Brzo už jen v márnici mrtvoly smrad.
Hm to nemám rád....
S tím by chtělo něco udělat
Zkus jít a s někým si pokecat
Jenže jak to s tvým xichtem udělat??
Když nemá Tě tu nikdo rád??
Snad by pomohlo se přestěhovat?
O krabici dál??
To bych se fakt smál, kdybys to udělal!
Jedna rána hodně nadržený chuti
A byls tak blízko blizoučko smrti!
Bylo to snad štěstí ?..:)…!
Autor Jan Střelec, 15.10.2004
Přečteno 823x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí