Sen

Sen

Anotace: .

Měla jsem sen
že připlula hvězda
a na mou ruku sedla
a vypustila motýla

ten motýl jsi byl Ty
krásného ale smutného
a začal mít otázky
proč život má spíš černé dny

proč krása rychle ubíhá
a já řekla
tak to chodí na zemi
člověk stěží proplouvá

až zase přijde světlo k tobě
pořádně se ho chyt
aby ten život trochu hřál
a zůstal i ten třpyt

a zase jsi se vracel
a hleděl dlouze na mne
oči byly tak smutné
až zasáhly mé srdce

hvězda s tebou odplula
a mne bolest zůstala...
Autor Quigleika, 02.02.2009
Přečteno 310x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Giginka, 5thelement, Bíša, NikitaNikaT., Holis, Lilly Lightová, WAYWARD, vodnař, Kett, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutná...ale kouzelná! =)

08.02.2009 13:51:00 | Giginka

Přiletí další...možná barevnější ;-)

05.02.2009 11:55:00 | 5thelement

...je to tak,život smutný je...i když vím že ne stále...

05.02.2009 08:38:00 | Quigleika

... někdy nám jenom bolest zůstane... smutné, ale život sám.

04.02.2009 22:43:00 | NikitaNikaT.

Smutná, ale krásná.

03.02.2009 08:51:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí