Kapky štěstí

Kapky štěstí

Anotace: Mít záři jako Slunce, Snít jako Měsíc, Vát jako vítr A jako voda plout.

o

Mám chuť jako Slunce
po obloze plout.
Celé dny.
Skrz ten azur.

o

Mé přání je jako Slunce
zářit.
Celé dny.
Rozsvítit tváře bledur.

o

Já chci jako Slunce
dávat teplo.
Celé dny.
Jako nikdo jiný.

o

Budu jako Slunce
pro veliký svět.
Celé dny.
Posílat úsměv vlídný.

o

Snad jako Slunce
budu noc zahánět.
Celé dny.
Jako Slunce.

...oOo...

Mám chuť jako Měsíc
po obloze plout.
Celé noci.
A domlouvat hvězdám.

o

Mé přání je, jako Měsíc
svítit.
Celé noci.
Snad se ti jen nezdám.

o

Já chci jako Měsíc
rozdávat chlad.
Celé noci.
Mrazivý dech.

o

Budu jako Měsíc
pro veliký svět.
Celé noci.
Rozhazovat štěstí po lidech.

o

Snad jako Měsíc
budu den zahánět.
Celé noci.
Jako Měsíc.

...oOo...

Mám chuť jako vítr
skrz krajinu plout.
Celé hodiny.
A všechno vykřiknout do nebes.

o

Mé přání je, jako vítr
vát.
Celé hodiny.
Jediným dechem obejmout les.

o

Já chci jako vítr
skotačit.
Celé hodiny.
Protože teď je teď.

o

Snad jako vítr
budu ses tvými vlasy pohrávat.
Celé hodiny.
Jako vítr.

...oOo...

Mám chuť jako voda
po zemi plout.
Celé roky.
Utvářet si vlastní cestičky.

o

Mé přání, je jako voda
každé tajemství znát.
Celé roky.
Tě oběvovat.

o

Já chci jako voda,
když z oblak padá.
Celé roky.
Dotýkat se tebe.

o

Budu jako voda
pro veliký svět.
Celé roky.
Život dávat.

o

Snad jako voda
budu křišťálově hrát.
Celé roky.
Jako voda.

...oOo...
Autor Willou, 02.02.2009
Přečteno 613x
Tipy 3
Poslední tipující: Bean, Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nejvíc se mi líbilo slunce
tak ať to tvé nikdy nepřekryje černý mrak
:-)

02.02.2009 18:38:00 | floreciente

jsi živlů odraz..zdá se..
nejspíš..
ti to přidává..
na kráse..

02.02.2009 17:56:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí