Naděje

Naděje

Anotace: Naděje...prí umírá poslední...ta moje už je mrtvá...

Někde daleko ode mne
Narodilo se hřibě
Jménem Naděje
To jenom má krůpěje
Naděje čisté
Odumíraje

To jen Naděje
Znovu zrodíce
Ten naděje
je bezzedné
To jen naděje
pomalu zmírajíce.

¨Někde daleko ode mne
Narodilo se dítě,
jenž křičí ponejprve.
To jenom má krůpěje
Naděje čisté
Odumíraje.

To jenom dítě
Se znovu zrodíce
To dítě
je bezzedné fantazie.
To jen má naděje
Pomalu zmírajíce.
Jako poslední krůpěje
Vody v trávě.
I ta mizne...
Autor bettuš, 02.02.2009
Přečteno 333x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí