Odpusť mi

Odpusť mi

Anotace: keď ti to neviem povedať...

Škoda, že nepočuješ, čo moje srdce kričí.
Škoda, že neznáme sú ti city,
na ktoré nie sú slová.
Chcem ľúbiť ťa viac a znova.
Chcem sa zbaviť úzkosti, čo lásku ničí.
Odpusť mi - dve slová,
čo tak ľahko vysloviť.
No keď nadýchnem sa znova,
ľahšie mi vesmír zastaviť.
Odpusť mi, keď pôsobím ti veľa rán,
odpusť, keď nepoviem to, aj keď mám.
Znovu chem riecť: odpusť prosím.
Odpusť, že pýchu v sebe nosím.
Možno už dnes zvíťazí nad ňou pokora,
nech múry už medzi nami nestoja.
Autor frores, 03.02.2009
Přečteno 232x
Tipy 3
Poslední tipující: nrocinu Jednorožec, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí