Kříž

Kříž

Anotace: každý neseme si svůj životní kříž

Až tam dál,
jen stále vzhůru,
já stoupám k Vám,
vy nebeské výšiny.

Až tam...jen blíž,
jen blíž k Vám oblakům,
já zlomil jsem tu mříž
a dál hrdě nesu kříž.

Až tam dorazím,
nepřestanu kráčet k Vám,
cesta má neskončí,
je delší než-li život sám.

Až tam výš,
ke sluneční záři blíž,
doputovat smím,
já nemohu svůj úkol vzdát,
já o tom stále sním
a nemohu dřív jít ani spát.

Konec cesty už nezná svět,
já věděl jsem to hned
a ještě dřív,
než napočítal bys ty pět.

Ta cesta nikdy nekončí,
ta cesta je můj boj
ponesu svůj kříž já dál,
stejný kříž co v zemi kdysi stál.
Autor greenus, 03.02.2009
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: Unyle Pěl, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí