BER!

BER!

Anotace: Hodina českého jazyka plna dekadence odražena v mém iracionálním skle vězícím před okem

Smrt na válečném poli.
Bída, hlad a nemoce.
Srdce přeživších dál bolí,
ač ztratili všechny emoce

Dlouho sám kůň hladový jel.
Klusal dál i když sil už neměl.
Vidina slávy dávno ho již přešla
s ranou v břiše otevřenou

...Slabost vůli smetla...

Rudý skvost v kapkách padající
na zničenou zem stále umírající.

Konec života -
- toho dlouhého stavu;
a tělo křičící.
Konec života -
- plno bylo ho v davu,
však vyhnala ho ocel svištící.

Padla těla děravá,
zničila je vlastní hlava -
- prý: "Pro čest a slávu!"
verbíř zvolává
Autor Narrion, 03.02.2009
Přečteno 261x
Tipy 3
Poslední tipující: Mejaleleth, Spadlá z nebe, Melfëa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí