Proč?

Proč?

Anotace: Proč nejsi se mnou?

Je lehké dát otázku a těžké odpovídat,život je jak na vlásku a je těžké se zpovídat.Pak po zpovědi mého času,začnu zase otázkou.Tak proč k dˇasu honím se za láskou?Snad pro ten pocit milovat. Toužím být jen stín,netrápit se a být s tím,na kom mi záleží.Toužím slyšet a vědět,že mí řádky pocitů přičemž píši právě tedˇ jsou opětovány a ne ze soucitu.Proč nejsi se mnou?
Autor plasan, 04.02.2009
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná proto, že nepřišel ten správný čas...???

04.02.2009 17:13:00 | Mei

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí