Jednou

Jednou

Anotace: ...

Jednou ti řeknu co k tobě cítím,
tak už se nezlob možná se stydím.
Tvůj úsměv vidím,když večer usínám,
tak už se nezlob,
vždyť já tě ráda mám.

Chtěla bych vrátit čas,
to je mím přáním.
Nad listem papíru,
slzám se bráním.
Chtěls být můj kamarád,
možná i víc.
Vždycky jsem řekla NE,¨
teď však chci víc.

Vím že jsi naštvaný,
že máš mě dost.
Že jsem tě zranila
a máš na mě zlost.
Je těžké odpustit,
to já vím.
Stačí jen říct,
,,Už se na Tě nezlobím.''
Autor ThiNuShK4, 04.02.2009
Přečteno 252x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis, Spadlá z nebe
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí