Mejdan

Mejdan

Anotace: Báseň o opojení

Vítr už nadul plachty,
Tak udělej si pohodlí,
Podle sazby šlápni na stupačku,
Vyžádej si snímatelnou stvrzenku,
Když voda magneticky vtéká na palubu.

S absolutní poslušností si vybereš místo mezipřistání
Když kyvadlově beseduješ na diskotéce
Jdeš za kmotra naproti nouzovému východu
S nadřenou melancholií se k ránu opíráš o madlo.
Autor Joyo, 04.02.2009
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí