Martinovi

Martinovi

Anotace: pro přítele

Celý vesmír ví,
jak Martin o lásce sní.
On však vůbec netuší,
pro kterou srdce mu zabuší.
Martine zastav se, stůj
a poslouchej
tvé srdce šeptá...

Celý vesmír zná,
kterou lásku Martin má.
On však vůbec nemá zdání,
marné jeho je hledání.
Martine zastav se, stůj
a dívej se
tvá dívka pláče….
Autor Ja-Mijina, 05.02.2009
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí