Při milování

Při milování

Anotace: Otázky a odpovědi

Kde máš svá křídla,
anděli?
... při milování.

Na zádech.

Prohýbání,
přerývaný dech,
kde máš svá křídla
při milování?

... v opačné pozici.

Oči štěstím zářící
i hlasitý vzdech,
kde máš svá křídla,
anděli?

... při milování.

Objímám Tě jimi,
blázínku,
můj
milý.
Autor Mische, 05.02.2009
Přečteno 324x
Tipy 2
Poslední tipující: Janieneka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí