Blíží se listopad

Blíží se listopad

Anotace: přináší pachuť nekonečné zimi a trochu i smrti...

Sto věží usíná pod černou oblohou
člověk cítí, že umírá,
stál stovky let na nohou.

Spálí ho na popel,
rozhází po stráni,
vítr ho odnese
bez chvilky váhání.

Snad uvidí kometu
jak Jarek Nohavica,
snad poznal bolavou lásku
i to jak chutná pravá pizza.
Snad potká Anděla
jak Karel Kryl,
snad si budou pamatovat,
ŽE ON TU BYL!
Autor Květa, 04.10.2005
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trošku mi to nesedlo v té poslední strofě... Ale je skvělá nápadem.

05.10.2005 10:10:00 | Krtica

budou pamatovat neboj:)

04.10.2005 21:02:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí