Vechtrující čubice

Vechtrující čubice

Anotace: ...jsou básničky napsané do vařící vody,které okamžitě zapadnou do věčných análů a nemají tendence přepsat historii literatůůůry.Této se to taky ozaistno podarí...

Vechtrující čubice
nevešla se
do neónový trubice
proto v hlase
zlomila se
jako v pase
v krátkým čase
letohrad

má dáti dal
jedeme dál

kdo se dneska voholí přišourá
teda voholil pinďoura
teda šašoura

nebuď labuť Kadle

zmateně nepobíhej a dej si chleba s medem
všichni jste vyhulený tím marihujánovým jedem
a my ne a my ne a mi ne a mi ne jémyne jémine

Chyba!

Celou noc bych ti ohl-mohl psát píčoviny
co nemaj hlavu ani patu
co jsou ve svý podstatě hloupý a zbytečný
jenže se vždycky najde někdo nebo něco
co tomu dává směr,pojmenuje to
a najde si v tom to co hledá

takže jsem surealista?
new-kunst -drápalista?

mám zbroušenejch osm zubů na můstek
je to zvláštní pocit
cítit mezírky mezi střepy zubů
cítit tu drsnostdřeně co ti otíráse o jazyk...

ale nevadí mi to

Mám tě rád

A nemyslím na to.

Vechtrující čubice
usnula
vedle neónový trubice
v roce nula
se už nikdy nepohnula

jenda lulá...
Autor STIMPRE, 05.02.2009
Přečteno 295x
Tipy 22
Poslední tipující: kikis, Holis, Aťan, Psavec, Eve, Flamy, labuť, NikitaNikaT., WAYWARD, Spadlá z nebe, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...dávám ST (v zastoupení starých),to by mě seřvali,tak za sebe

05.02.2009 21:46:00 | WAYWARD

Povedený,moc povedený:-)

05.02.2009 21:40:00 | Spadlá z nebe

Tak to já zas myslím téměř jen nato;-DDD
renato
ne, teda Tome impresionistický táto
není to bláto, je to tvoje dláto
co rozehnalo dnešní atak
jsi moje štěstí
tak.

05.02.2009 21:36:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí