Všechno nejlepší Vodníková

Všechno nejlepší Vodníková

Anotace: dnes 6.2. má někdo narozeniny ..

Sfoukni svíčky
něco si přej
dárky a zábava
Vodničin rej
tanec a přátele
spousta cukroví
vyslovená přání
co nikdo se nedoví

Sfoukni svíčky
a půjdem se bavit
všichni Vodníci
dnes budou nám přát
na břehu rybníka
za svitu měsíce
Vodníková naše
chystá se slavit

Všechno nejlepší
uslyšíš ze všech stran
a příval dárků
se spoustou dušiček
přátelská obětí
setkání s rodinou
všechno nejlepší
než půlnoc odbijou

Všechno nejlepší k narozeninám
Autor black_and_red, 06.02.2009
Přečteno 306x
Tipy 12
Poslední tipující: Hloupá Květinka, Neldor, BARBYE, Nút, Monsignore, Rolnička, 5thelement, Kapka, Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I vodníci si zaslouží slavit..

11.05.2009 17:59:00 | BARBYE

myslím že ví...

15.02.2009 01:36:00 | Nút

Pěkné přání, tipové.

06.02.2009 11:08:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí