stýskání

stýskání

Anotace: stesk jde ruku v ruce se smutkem

Sama tu jsem,
ty odjel jsi,
já s tebou nesměla jsem,
v mém srdci zůstal jsi.
Mám okolo sebe lidí spoustu,
však v sobě prázdnotu.
na tebe stále myslím,
ať bdím či sním.

O tobě se mi zdá každičkou noc,
všeho co chtěla bych ti říct je moc,
s tebou jsem šťastná,
s tebou je každá chvíle krásná.

Smát se, škádlit, provokovat,
bezstarostně a naplno si užívat,
Jsi můj důvod žít,
chtěla bych zas s tebou být,
abych na vše kolem zapomněla
a chvil s tebou si užívala.

Moc tě ráda mám,
chybíš mi čím dál víc,
snad se tě nedočkám,
jsem tu sama, čekajíc.
Autor larme, 06.02.2009
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí