Entropa

Entropa

Anotace: Černý na hrad!

Entropa

Černý je náš hrdina
Entropou to začíná!
Nebojí se říci názor
Co vidí svýma očima…

Politici zalekli se
Hněvu z Bruselu
Pos..ní byli až za ušima
Na to jim s..u!

Pokořili umělce
Sebrali odměny!
Omluvili se pokorně
Uhladili ty proměny!

I když Bulhaři
Petice sepsali
Na turecký záchody
Budou chodit jak Avaři

Ostatní Evropa
Smála se až do světa
Jak politici z českého dvorku
Lížou prdel Štrasburku
Autor v.hercik, 06.02.2009
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to pravda, černý to vyjádřil dobře.

06.02.2009 21:35:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí