Pomoc

Pomoc

Anotace: ....

Vidím, jak trápíš se od rána do noci
a já bych tak ráda uměla Ti pomoci.
Přistoupit k Tobě, obejmout a pohladit,
něco do ucha zašeptat a tím Ti poradit.

Já však bezmocně opodál stojím,
přistoupit blíž se totiž bojím.
Tápu a nevím, co přesně Ti říct mám,
i když ten samý pocit moc dobře znám.

Vítr cuchá Ti vlasy
a v dáli ozývají se hlasy.
To další přátelé se kvapem blíží,
v pozadí Osud se s nimi plíží.

Nezapomínej, že stále při Tobě stojí,
i když se občas přistoupit blíž bojí…
Autor Wyrda, 06.02.2009
Přečteno 415x
Tipy 3
Poslední tipující: nejsembásník, Yenny, v.hercik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí