Noční stín

Noční stín

Anotace: o jedné ztracené co stále hledá...

Když město v noci svítí a oči se klíží,
ona se budí-tajně se plíží.

Velká postava, bílé tváře,
kráčí jak bez duše-bez kousku záře.

Duši má černou jak špinavou cestu,
chodí jen stále od města k městu.

Záhadná postava hledá spásu
aby opět nalezla svou radost a krásu.
Autor Verdička, 06.02.2009
Přečteno 275x
Tipy 3
Poslední tipující: hezule, Veronikass
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné...

07.02.2009 11:33:00 | Veronikass

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí