PŘEDJARNÍ

PŘEDJARNÍ

Anotace: ...

Ta skrytá síla, pod povrchem chvění
jak kuře z vejce na jaře se klube
skrz všechny blány, skořápky a pavučiny
Jaký náš další život bude?

V „oblaku vědění a nevědění“
rozhodnutí vždy bude tvoje
Vše zůstává a vše se mění...
Najdeme klid svůj v srdci nepokoje

Všechno, co v životě má cenu,
tak draze bývá vykoupeno
V svých stopách nazpět nevracej se
než anděl zavolá tvé jméno
Autor Markéta Hl., 06.02.2009
Přečteno 223x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Skalsky Pavel, NikitaNikaT., Jana M., Lilly Lightová, enigman, Doradan
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poslední sloka je úžasná! ST!

07.02.2009 16:19:00 | NikitaNikaT.

Taky líbí a moc :)

07.02.2009 08:22:00 | Lilly Lightová

líbí*

06.02.2009 23:48:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí