Neodolám

Neodolám

Anotace: prostě neodolám...

Neodolám svým přátelům, kteří den co den
dávají mému životu smysl-ti jediní mi dokáží
zaslepit i odtemnit mysl.

Neodolám šálku kávy, který mě udrží bdělou
-po každém jeho hltu stávám se smělou.

Neodolám obloze na které plují hvězdy
a sem tam spadnou dolů, ztratí se v neznámu
-v moři, poli, lomu,...

Neodolám úsměvům, které mi lidé na ulici darují
-tímhle činem lepší svět malují.

Neodolám cigaretě-zákeřnému zlozvyku
co kvůli němu všichni kolem tropí tolik povyku.

Neodolám dobré hudbě-zvláště té, co uzavře
mne ve své komnatě-tajemné a tónové.

Neodolám bubeníkům...paličkami mlátí do svých bicích
s takovou vervou, že jen svým uměním co předvedou
ze mě šaty servou.

Neodolám autům, co silný zvuk motoru mají,
neodolám mužům, kteří jim tuhle sílu dají.

Neodolám spoustě věcí, ale o tom je celej život přeci...
Autor Verdička, 06.02.2009
Přečteno 332x
Tipy 4
Poslední tipující: kikis, hezule, Veronikass
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úsměvy od lidí na ulici zbožňuji, ovšem málokdo mi jej oplatí. Škoda... Tvá báseň mi však na rtech úsměv vykouzlila a ten poslední verš byl moc pěkný...

07.02.2009 11:38:00 | Veronikass

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí