A srdce stydělo se...

A srdce stydělo se...

Anotace: ...co všechno cítí...

Přestala jsem věřit...
Přestala jsem doufat...
Přestala jsem snít...

Vzal si sebou vše, v co jsem kdy věřila.
...a já přestala věřit na lásku...

--------------

Začala jsem znovu věřit...
Začala jsem znovu doufat...
Začala jsem znovu snít...

Potkala jsem Tebe.
...a začala jsem opět žít...
Autor Murgaine, 07.02.2009
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí