Závan květinové síly

Závan květinové síly

Anotace: ...

Cítím ve vzduchu
obláčky prachu
a pod nohama zbytky
loňského strachu.
Kam ztratil se svět,
ten, který jsem znala,
kde skončila slova,
která kdysi jsem ti psala
...

Spala jsem dlouho,
proto teď tu bloudím sama,
když naposled jsem bděla,
tys zpíval Hare Rama.
Svět je teď šedý
a nikdo netančí,
jak dlouho ta prázdnota
lidem postačí?
Autor fire.fly, 07.02.2009
Přečteno 361x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, jiljovský, Vittoria, Lilly Lightová, Spadlá z nebe
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm,úžasně popsané!Líbí se mi tvůj styl srdce :)

26.04.2010 12:32:00 | ilona

Pěkně napsáno. Dávám tip.

07.02.2009 08:30:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí