Mlha

Mlha

Anotace: Že by všechno nešlo samo : - )

Je mlha krásný to den,
Je mlha pod večerem.

Já vstupuji do té bezedné tmy,
Co bezduše zpívá , my

vždy vkročíme tam s nadějí,
Že lásky, plni a potají,

Vrátíme se snad ještě sem
A navždy padnem úžasem.

Avšak a protože, nikdy nikdo nepadne,
A nic se proto nestane.

Já to pouto přetrhnu,
A nikdy cestu nenajdu.

Já budu bloudit dál a dál,
Až se konce cesty dohledám.

Na něm najdu lásku mou,
A ukončím tak cestu svou.
Autor Polik, 08.02.2009
Přečteno 247x
Tipy 3
Poslední tipující: padající do neznáma, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cesta láskou zakončenou... to zní dobře...

08.02.2009 10:56:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí