Planeta

Planeta

Anotace: Snad se nam zitra bude zit o neco snadneji. Prosim o komentar. Dekuji

Slunce svítí,
Sníh padá,
Ptáci letí,
Kytka vzrůstá.

Všechno tak má být??
Nic neumřít??

Bíle lehounké vločky
S peříčky na zem padají.
Holí ptáci nad hlavou létají
A zem zapadá pod přikrývky

Slunce svítí, svítí stále
Spaluje všechno nadále.
Sníh v popel shořel,
Chudák pták ochořel.

Kytka vyrostla,
Se zemí srostla,
Slunce zastínila,
Ptáka ochránila.

To bylo,
Možná se i stalo,
Ale co teď je??
Nikdo nikoho nezakryje,
Každý umře,
Ale nikdo nežije,
Každý stále vře,
Ale každý se směje…
Autor Gejblik, 08.02.2009
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí