Ztracená

Ztracená

Anotace: Tahle básnička, vznikla prostě tak že vznikla. Každý víme jak to na tomhle světě vypadá. A já to taky vím.. Možná by neuškodilo se nad tímhletím zamyslet. A i když moe básnička možná nedává smysl, tak kdo bude chtít.. ten ji pochopí...

Co se to děje?
Další kapka naděje.
Ztracená.
Světem zklamaná.
Dívka z mostu skáče,
ale málokdo nad tím pláče.
Co se to děje?
Proč ve mně je stále naděje?
Ztracená.
Světem zklamaná.
Kluk do ruky,
heroin si píchá,
nemyslí na dozvuky,
správnou dávku hlídá.
(stejně ji neuhlídá)
Ztracená.
Světem zklamaná.
Holka v baru-u tyče,
kde kdo ji pošle do pi.e,
na co vlastně myslí?
fungujou jí dobře smysly?
Ztracená.
Světem zklamaná.
Opilý řidič,
šlapku si veze,
hloupý to slídič,
znají vůbec meze?
Ztracená
světem zklamaná.
Autor SaskieSmith, 09.02.2009
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí