Pro Martinku

Pro Martinku

Anotace: Psáno pro mou kamarádku..

Zapadlo slunce podívej..
A okolo lampy mušek rej
Tak Marťo povídej
Jak je svět sťastnej..
Co lidi vlastněj
Jak je život slastnej
Slzy zemi smáčej
Ale s tebou se zas ztrácej
Hlavu vzhůru měj
A pěkne se usmívej
Svět přece není zlej
Tak se přece usmívej..
Ve tvejch očích hvězdiček rej
Tak si na nás vzpomínej
čas není bezednej
Tak se pořád usmívej..
Autor vílí křídla.., 09.02.2009
Přečteno 445x
Tipy 2
Poslední tipující: LucQa, Vlk v rouše
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vykouzlit úsměv na tváři.. to je to nejcennějíš.. :)

10.02.2009 00:08:00 | LucQa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí