Přírodní Pouto...

Přírodní Pouto...

Anotace: Někde v tobě je cosi animálního, možná proto, že lidi jsou jen zvěř...

Víš,
že mi potěšení činí,
když...
se slizce, hladce díváš,
jako hadi na mé kůži
supíš oheň, smrti blíž
vřele a jemně mne svíráš?

Víš,
že tvé démantové oči
jsou..
lacinější než “ láska“
jako strach v mé mysli
sloupkem deště padá níž
jako temnotou když svítá?

Vím,
že jsou to prázdná slova,
pro někoho kdo nezná
duší věcí,
jenom jejich obal,
ach tvá kůže, předrahá
a hebká...
Autor A. W. Dahl, 12.02.2009
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, zlomeny srdce
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí