Kladivo a srp(nové) vedro

Kladivo a srp(nové) vedro

Anotace: Nejen o dobách plynulých

Prokletý kovář
se sněžnou vločkou na dlani

Ona vytrvale padá k Zemi
hned roztává...
jaké zklamání

Když do kovářovy dílny se dostává
to čemu ďábel říká poznání

Řekne si vločka...

Tady to průšvihem zavání

Aby se vypařila
proto roztává

Jako železo v peci

A ten kovář kladivem
hrubou silou zamává

Tak vše snáze vyřeší se přeci...
Autor Dixie Bechert, 12.02.2009
Přečteno 345x
Tipy 2
Poslední tipující: MishaX, Jarin Kalin
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prozrad mi...ma to byt vazany vers?? a pokud ano, povez, jak vážeš rýmy??

12.02.2009 21:14:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí