Zranění citů dívčiných

Zranění citů dívčiných

Anotace: neraňte dívky citově...milí pánové, buďte na ně něžní

Zranil city dívčiny,
potrestej ho Osude,
neměl žádné příčiny,
tak to tedy NEbude.

Poranil její city,
pošpinil její duši,
zacelí po ní vrypy,
a vrátí jí, co narušil.

Dívku uzdraví,
ošetří ji něžností,
TAK to tedy napravil,
za cenu s lítostí.

I on má srdce,
lítost není neznámou,
trpíce ještě více,
slzy vzteku rovzplanou.

Zlobit se může na sebe,
už je to pryč, dívka je zdravá,
lítost a vztek do sebe
nemůže vtáhnout, to není
lidskost pravá.
Autor Tomáš Přidal, 13.02.2009
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí