P Á T E K T Ř I N Á C T Ý H O

P Á T E K T Ř I N Á C T Ý H O

Anotace: ....

Tak sem dneska přišel o práci,
Zhroucenej se autem vracím domů,
Co čert nechtěl stopli mě hned měštáci,
A prej pane 2 body a litr k tomu,

Dobrá tedy pokutu zaplatil jsem,
to ještě netušil jsem co doma na mě čeká,
když dveře od ložnice otevřel jsem,
v posteli chlápek na něm moje žena a mocně heká.

Dneska je pátek třináctýho,
To se smůla lepí na paty,
Dneska je pátek třináctýho,
To je ten den prokletý,
Dneska je pátek třináctýho,
Ten samej jak byl před léty.
Dneska je pátek třináctýho,
A to je den kdy já byl počatý.

A to ještě zcela není všemu konec,
Opustil jsem teda byt a ženu,
Ať si ji klidně nechá ten novej borec,
Stejně už to chtělo ňákou změnu.

A tak vyjdu na zasněženou ulici,
A postavím se rovnou pod roh baráku,
V tom najednou spad mi rampouch na palici,
A já po probuzení vidím světlo z majáku.

Tak končím ten den v nemocnici,
Jen z pohledu na sestřičky radost mám,
Ležím celý v bílém obvaz na palici,
A ptám se proč jsem tak nešťastný a sám.

Protože dneska je pátek třináctýho,
To se smůla lepí na paty,
Dneska je pátek třináctýho,
To je ten den prokletý,
Dneska je pátek třináctýho,
Ten samej jak byl před léty.
Dneska je pátek třináctýho,
A to je den kdy já byl počatý.
Autor filion11, 13.02.2009
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: Arret
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí