Život?

Život?

Anotace: miloval jsem....

Sekera padá...
...na hlavu
život uvadá...
....po dopadu

mrtvý budeš...
...hlava v mraveništi
tělo zhltne
...rakev v popelnici

Odpadem tě nazývali
...mizerové
jako odpad jsi skončil
...neříci I my love...
Němá odpověď
Ano, život
Autor Tomáš Přidal, 13.02.2009
Přečteno 227x
Tipy 3
Poslední tipující: Pešulka, bloumej očima, Striptérka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí