sny

sny

Anotace: ,,,

nemyslím, že by na to někdo přišel
nevím o tom, takže jsem možná první
když stromy ještě nemaj listí
a ráno není vítr
dají se v nich chytit sny
opatrně se musí vymotat z větví
aby se nepotrhaly
opatrně je složte a zase opatrně
nijak nespěchejte
vemte si je domů
sedněte si, kdo chce může třeba ke kávě
udělejte si pohodlí
sedněte si a omotejte si je kolem hlavy
a vsadím se s váma o co chcete
že líp vám v životě nebylo
dobré je vzít si jich domů víc
a vyzkoušet si
který vám dělá nejlíp
bleděmodré nejsou špatné
červené taky stojí za to
snad jen růžové jsou trochu silné
záleží na vás…
Autor kulishak, 06.10.2005
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Juuu, skvělá rada! Díky básníku.

07.10.2005 10:21:00 | Krtica

Je fajnová.

07.10.2005 08:22:00 | jarynbacin

Pochytat sny z větvoví
a vplést si je do vlasů,
barevné sny z jabloní,
tetiček hrušek... pro krásu
okamžiku a pro ochutnání,
pro vůni, nádech duhový,
takový sen, ten krásně zmámí,
ten ze stromové koruny... :o)

Tahle mi učarovala!!!

06.10.2005 20:27:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí