platinový srdce

platinový srdce

Anotace: Naděje. Je tu, všude kolem nás... občas máš pocit že jí máš a občas na ní nevěříš. A je to celej náš svět.

A jde se spát,
jóó tohle já mám rád.
oči se klíží
tak teď už. snad.
a vše co tě tíží
se propadá.
a černý místa
všude kolem tebe
všechny ty světy
jak spálenina od cigarety.

a ty cejtíš nebe
už hoří
a holubice bílá
do vočí se ti dívá
pak žalostně zpívá
tak takhle zní vina.
a pěkně v klidu
za podpory mýho lidu
potlačíme tuhle bídu.

každej blbě stojí
a ublíženě křičí
"jóó málo já mám!"
takový je tajemství
od kulatýho stolu
že nejsou všichni bohatý
co srdce maj zlatý...
a ukovej si nový
nejlíp platinový
a zámek
z alobalu...
Autor Guinevera, 14.02.2009
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: Taog
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí