s.v. best of

s.v. best of

Anotace: XXX

To nejlepší, pro tu nejlepší:

Den, co po roce zas přišel,
všichni měli radost, já jejich hlasy slyšel,
tohle psal ti, aby příběh dlouhý vyšel,
Když starý s novým rok se opět sešel.

Rok a pár dní já už tě snad znám,
Pozdrav a usměv rád vždycky ti dám,
I to co mi zbylo, co ještě mám,
Vždyť žádný nechce být sám a jen sám.

Někdy city lze popsat slovem,
Jsou silné, jsou tvrdým kovem,
Pro něj si hledal a chodíval dolem,
Aby pak oněměl jedním tvým slovem.

Den barev a plný té lásky,
Jenom si nebrat velké zlé sázky,
Jednou jít musíš přes úzké lávky.

Někdo přec asi musí zůstat dnes sám,
Tomu já ruku podám a taky zamávám.

Až tohle dopíši a započne noc,
Budu na tebe myslet zase moc,
Jak přál jsem ti letos, ke svému vínu,
Tvému krásnému valentýnu.
Autor Breg, 14.02.2009
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí