Když básník prosí o slovo

Když básník prosí o slovo

Anotace: Tahle je věnována památce mého oblíbeného básníka.Schválně.Kdo ho pozná?

Když básník prosí o slovo,
já stojím těsně za ním.
Když odejde, pak tam kde stál,
já totožně se klaním.

Totožné dělám pohyby,
totožně zvedám oči,
totožné mívám i pochyby,
jak básnické tamagoči.

Tak jako ranní paprsky
hledají rosu v trávě.
Já hledím stejně na nebe,
je zavřeno. No právě.

Vždyť Básník dávno odešel
proč dále plýtvat rýmy.
Na toho který za ním stál
s řasami zavlhlými.
Autor mig, 15.02.2009
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí