Váha slov

Váha slov

Anotace: ***

Vážím slova
ta, která se těžko nesou
až vás bolí uvnitř
i ta, která někdo bere
na lehkou váhu
(ovšem moji rozhodně ne)

váha mých slov
klade důraz na všechno
no řekněte,
co taková nenávist, láska
ta se vyvažují
ovšem rakovina, smrt
jsou slova, která se
rozhodně neberou na lehko

spadl mi kámen ze srdce
a převážil moje smutky nad tím,
když jsem se dozvěděl,že
moje rodina je zdravá

smrt v rodině je jistě zátěží,
i když tady slovo mluvené
nemusí hrát roli
Autor Tomáš Přidal, 15.02.2009
Přečteno 263x
Tipy 4
Poslední tipující: Anita Buchtová, Jiparo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, máš pravdu! Některá slova jsou tak těžká, že je stačí přečíst a hrkne ve mě... ST, super nápad! :-)

05.03.2009 17:58:00 | Anita Buchtová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí