Který

Který

Anotace: Takové cosi...

Měla jsem sen
který se nezdál
A žila jsem v den
který se nestal
Změnil se v noc
kde můry blednou

Na nebi hvězdy jsou
leč mé zraky slepé
Marný jejich svit
snad hlavu mou setne

Natáhnout ruku
a dotknu se mraků
Mé prsty zbity jsou
a říkej mi vraku

Teď gesta groteskní
na duši mou tlačí
Jak malé ptáče jsem
které v letu vám nestačí

Však byl to jen sen
který se nestal
Však žila jsem v den
který se nezdál
Autor Auril, 15.02.2009
Přečteno 318x
Tipy 5
Poslední tipující: greapy, Jiparo, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí