V neděli?

V neděli?

Anotace: je to týden, či ..?? Netradiční pokus o cosi, co možná ani není báseň ;);)

Co kdybychom se viděli?
Třeba v neděli?

To bychom ale dělat neměli!
již v pondělí ..

Že prý jsem byl zase skvělý,
i v úterý.

Po orgasmu s ní jak kocour předu,
každou středu.

V bříšku prý jí roste malý krtek,
a to je teprv čtvrtek,

Porod však byl pro nás velký svátek,
v ten kouzelný pátek.

Že prý mě nesnáší a miluje Ottu,
to řekla mi v sobotu.

Proč raději jsem neseděl na prdeli,
minulou neděli?
Autor Troubelín, 15.02.2009
Přečteno 239x
Tipy 6
Poslední tipující: Tacca, Unyle Pěl, Quigleika, slečna Nefertiti
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..no..to je tedy týden..:-((

14.04.2009 12:05:00 | Tacca

Olé
TY VOLE:

Proč raději jsem neseděl na prdeli,
minulou neděli?

TEN KONEC JE BOMBA...***

15.02.2009 23:33:00 | rybí prdy

Pobavilo. akorát ti chybí na konci v "proč" r;)

15.02.2009 23:16:00 | slečna Nefertiti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí