Bezpodmínečný recidivista

Bezpodmínečný recidivista

Anotace: A stejně tě to nechá chladným

Na kůži se hřeje mráz,
když tvé "Ne" zní přesvědčivě,
Zklamal-li tu jeden z nás,
pak to "Ty!" zní recidivě.

Nevybíráš si zrovna zlaté cesty,
Nekompromisní povahu svou máš,
A malé chyby, jako věčné ušní šelesty
tě příjdou dráž.

Zazní-li v uších něčí melodie,
To hlas tvůj stěny propouští,
A dokud se tvé tělo dosti neopije,
Ta dinamičnost se v hlase vypouští.

A ruce tvé sevřou se pod sklem dutým,
A ústa tvá ti naplní palčivá chuť,
Zatímco vše zůstává nepohnutým,
Ty všude vidíš jenom samou suť.
Autor SWEET13, 17.02.2009
Přečteno 273x
Tipy 8
Poslední tipující: kikis, Quigleika, zlomeny srdce, Kapka, Paulín, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí.

17.02.2009 20:44:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí