Paní moje

Paní moje

Anotace: Mám jí moc rád

Paní moje

Paní moje je více!
Nejsvětější světice
Nepošlu jí do píce
Není žádná slepice

Vajíčka už nesnáší
Ještě není pramáti
Nejlepšího věku žije
Jsem rád za to ,
Že tu je!
Autor v.hercik, 17.02.2009
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí