Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: ///...dneska máš narozeniny...k nim Ti jen přeju nadbytek všeho, cos mi vzal...///

Bylo nebylo...
...co to píšu?
Jen bylo. A bolelo,
bolí. Nezvládám sama sebe.

Klečím. V napadlém sněhu
se odeberu k myšlenkám,
k Tvým stopám, jak je vítr vzal,
k Tobě. Jak sis se mnou hrál.

Na předloktí, na zápěstí,
na kotnících...uvnitř mě,
pálí jizvy. Kurevsky moc
pálí.
-ty čerstvé?-

Nabízím vlastní stín
utkaný z předešlých vin,
co víc? Ne, nic,
vše v nenávratnu.

Jen toužím
umírat Ti v náručí,
zavřít oči a nechat svět
splynout ve tmě.
/totální, fatální, nezvratné/

///-konec-///

(*"Did you really have to die for me?""Sure."*)
Autor Simísek, 18.02.2009
Přečteno 435x
Tipy 26
Poslední tipující: Fiserka, Holis, dablik007, LucQa, floreciente, zlomeny srdce, enigman, labuť, vapiti, 6thSun, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty víš.. :*

18.02.2009 20:28:00 | LucQa

chápem,ale ... hrubé slovíá ma desia

18.02.2009 17:17:00 | zlomeny srdce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí